Punčka iz cunj

Ada
Donacija: 100 €
Ada

Zgodba punčke

Ada rada pomaga in osrečuje. Všeč so ji barve, ples, zgodbe in narava. Je okoljevrastvenica. Njen najljubši del dneva je večer, ki ga preživi s svojimi najdražjimi.

Izjava ustvarjalke / ustvarjalca

Povabila k sodelovanju v UNICEF-ovi akciji s punčkami iz cunj sem se razveselila, ker rada ustvarjam in hkrati naredim nekaj dobrega za družbo. To akcijo v medijih spremljam že dlje in vsakič znova občudujem predanost s katero jo UNICEF Slovenije organizira, ustvarjalnost vseh prostovoljk, končne izdelke in nenazadnje srčnost vseh, ki punčke posvojijo in s tem rešujejo življenja.
Ukvarjam se z raziskovanjem in pripravo trajnostnih vsebin in želela sem, da bi tudi punčki to odražali. Zato sta punčki oblečeni v oblačila iz materialov, ki sem jih imela doma, njuna obraza sta izvezena s cvirni, ki sem jih podedovala od none in mami, s seboj pa nosita vrečki za nakupovanje in plastenki za vodo. Pri ustvarjanju mi je pomagala mlajša hči Bela, ki je želela, da sta punčki videti prijazni, da imata srce, da sta primerni za otroško igro in imata več plasti oblačil, kar omogoča preoblačenje. Obe si želiva, da bi punčki prišli v igrive roke.
Z veseljem, se bom akciji pridružila tudi v prihodnje.

Ada
Donacija: 100 €

Že imam dom

Izberite svojo punčko in razveselite kar trikratno!
Z donacijo boste prejeli to čudovito punčko, rešili otroško življenje, razveselili ustvarjalko oz. ustvarjalca, ki je punčko izdelal-a, in osrečili nekoga, ki vam je blizu pri srcu. Ne pozabite, da lahko obdarite tudi sebe! :)

Ustvarjalka / ustvarjalec

Nika Veger

Vam je naš projekt všeč? Delite ga s prijatelji:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Podobne punčke iz cunj

Oglejte si še

Nič se ni našlo

Morda bi vas zanimalo tudi

To spletno mesto uporablja piškotke

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletnega mesta soglašate, da jih lahko uporabljamo. Več informacij.