Punčka iz cunj

Amalija
Donacija: 100 €
Amalija

Zgodba punčke

Amalija je operna diva. Zvečer obuje svoje s kristali posute čevlje in stopi na oder. Njen glas je prodoren in mogočen; z njim zapolni vsak kotiček dvorane. (Včasih, ko poje veliko sladoleda, ji zmanjka glasu. Takrat je fino, da ji kdo posodi svojega in namesto nje poje na ves glas.) Amalija sledi svojim sanjam, potuje po svetu in raziskuje daljne dežele. Je samosvoja, šaljiva, igriva, radovedna, topla, pogumna.

Izjava ustvarjalke / ustvarjalca

Zaradi neskončnega polja možnosti, kaj vse bi telesce lutke lahko postalo, je bil ustvarjalni proces zelo kreativen in zabaven. Veliko je bilo pomerjanja, primerjanja, kombiniranja materialov in iskanja skrbno izbranih drobnarij v lastnem arhivu. Že dolgo nisem ustvarjala miniaturnih oblačil - kreativni proces me je vrnil v otroštvo, ko sem počasi in z veliko ljubezni ročno šivala oblačila za svoje lutke. Hvala za vabilo k sodelovanju, izredno sem vesela in hvaležna, da sem bila del tako srčnega projekta. Tovrstni projekti so dokaz, da lahko s skupnimi močmi dosežemo ogromno.

Amalija
Donacija: 100 €

Že imam dom

Izberite svojo punčko in razveselite kar trikratno!
Z donacijo boste prejeli to čudovito punčko, rešili otroško življenje, razveselili ustvarjalko oz. ustvarjalca, ki je punčko izdelal-a, in osrečili nekoga, ki vam je blizu pri srcu. Ne pozabite, da lahko obdarite tudi sebe! :)

Ustvarjalka / ustvarjalec

Sofija Urumović

Vam je naš projekt všeč? Delite ga s prijatelji:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Podobne punčke iz cunj

Oglejte si še

Nič se ni našlo

Morda bi vas zanimalo tudi

To spletno mesto uporablja piškotke

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletnega mesta soglašate, da jih lahko uporabljamo. Več informacij.