Punčka iz cunj

Beyou
Donacija: 100 €
Beyou

Zgodba punčke

Beyou privlačijo odkritost, skromnost in očaranost. Odeta v barvo ljubezni nam sporoča, da je v prvi vrsti pomembna ljubezen do sebe in da je bistvo očem prikrito. Želi si, da nas vodi ljubezen, ki je kreatorica našega življenja. Beyou nam sporoča, da je pomembno sodelovati in ne tekmovati, prepustiti domišljiji prosto pot, prisluhniti sebi in slediti svojemu srcu. Beyou nas spodbuja, da uresničujemo svoje poslanstvo, ustvarjamo, raziskujemo in se povezujemo. Spodbuja nas, da zaupamo, smo pogumni in razmišljamo izven okvirjev. Predvsem pa nas želi Beyou nežno opomniti na hvaležnost, da se celo življenje lahko učimo. Beyou je nastala iz ljubezni. Beyou je ljubezen. Posvojitelj bo lahko nosil del njene Energije v obliki črke E tudi fizično kot ogrlico.

Izjava ustvarjalke / ustvarjalca

Ustvarjanje punčke mi je bilo v veliko veselje. Čudovito popotovanje, skozi katerega sem podoživljala trenutke svojega otroštva in ponovno obujala kreativni svet otroške domišljije. Neprecenljivo.

Beyou
Donacija: 100 €

Že imam dom

Izberite svojo punčko in razveselite kar trikratno!
Z donacijo boste prejeli to čudovito punčko, rešili otroško življenje, razveselili ustvarjalko oz. ustvarjalca, ki je punčko izdelal-a, in osrečili nekoga, ki vam je blizu pri srcu. Ne pozabite, da lahko obdarite tudi sebe! :)

Ustvarjalka / ustvarjalec

Maja Stamenkovič - MA_ST_AR

Vam je naš projekt všeč? Delite ga s prijatelji:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Podobne punčke iz cunj

Oglejte si še

Nič se ni našlo

Morda bi vas zanimalo tudi

To spletno mesto uporablja piškotke

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletnega mesta soglašate, da jih lahko uporabljamo. Več informacij.