Punčka iz cunj

Ivana
Donacija: 100 €
Ivana

Zgodba punčke

Ivana se nikoli ne preda in želi to sporočilo prenesti na ljudi, s katerimi bo obkrožena. Kot vsak, tudi ona nosi svojo zgodbo, preizkušnje v življenju, ki te zaznamujejo, a ti hkrati dajejo posebno moč.

Izjava ustvarjalke / ustvarjalca

Čarobno Ivano sem izdelovala več kot 14 dni (po delih), mogoče ravno zato toliko časa, ker sem takšno makrame obleko delala prvič in sproti, brez predhodnega načrta. Tako je bilo veliko spontanih odločitev - vozlanja in tudi razvozlanja. Najprej sem mislila narediti fantka, a se mi zdi, da je makrame tehnika vseeno bolj ženstvena. Je pa punčka dobila hlače. In prsno brazgotino, ki opozarja na to, da ima vsak človek svojo zgodbo, preizkušnje v življenju, ki te zaznamujejo, a hkrati ti dajejo posebno moč. In da se moramo sprejeti takšne, kot smo, tudi z brazgotinami smo lepi, posebni. Morda zato “kostum” rahlo spominja na bojevniško opravo, saj se Ivana nikoli ne preda in želi si to sporočilo prenesti na ljudi, s katerimi bo obkrožena.

Ivana
Donacija: 100 €

Že imam dom

Izberite svojo punčko in razveselite kar trikratno!
Z donacijo boste prejeli to čudovito punčko, rešili otroško življenje, razveselili ustvarjalko oz. ustvarjalca, ki je punčko izdelal-a, in osrečili nekoga, ki vam je blizu pri srcu. Ne pozabite, da lahko obdarite tudi sebe! :)

Ustvarjalka / ustvarjalec

Jana Koteska

Vam je naš projekt všeč? Delite ga s prijatelji:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Podobne punčke iz cunj

Oglejte si še

Nič se ni našlo

Morda bi vas zanimalo tudi

To spletno mesto uporablja piškotke

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletnega mesta soglašate, da jih lahko uporabljamo. Več informacij.