Punčka iz cunj

Lajfika
Donacija: 100 €
Lajfika

Zgodba punčke

Lajfika je zaščitnica življenja. Rada ima sladoled in gleda Netflix nadaljevanke. Seveda obožuje trajnostno modo in roza barvo. Za njo sem posebej izdelala bogato krilo iz eko bombaža, barvanega z bio barvili v Italiji in oversize T-shirt iz bambusa, ki je zelo prijeten na otip. Lajfika je izredno živahna in vesela, tako da vsake toliko preverite, če ni odšla v svet, brez povedat.

Izjava ustvarjalke / ustvarjalca

Hvala, UNICEF, za to povabilo in zelo sem hvaležna, da sem lahko spet del tega čudovitega projekta, ustvarjanja punčk iz tekstila. Predstavljam vam mojo Lajfiko, ki je izdelana iz biorazgradljivih tekstilov, vse je bio barvano in ekološko tiskano. Upam, da bo ta punčka prinesla cepiva določenemu številu otrok, da bo lastnik nove punčke zadovoljen in mu bo polepšala dom. Želim vam uspešno kampanjo in da se spet vidimo naslednje leto.

Lajfika
Donacija: 100 €

Že imam dom

Izberite svojo punčko in razveselite kar trikratno!
Z donacijo boste prejeli to čudovito punčko, rešili otroško življenje, razveselili ustvarjalko oz. ustvarjalca, ki je punčko izdelal-a, in osrečili nekoga, ki vam je blizu pri srcu. Ne pozabite, da lahko obdarite tudi sebe! :)

Ustvarjalka / ustvarjalec

Matea Benedetti - Benedetti Life

Vam je naš projekt všeč? Delite ga s prijatelji:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Podobne punčke iz cunj

Oglejte si še

Nič se ni našlo

Morda bi vas zanimalo tudi

To spletno mesto uporablja piškotke

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletnega mesta soglašate, da jih lahko uporabljamo. Več informacij.