Punčka iz cunj

Lelani
Donacija: 100 €
Lelani

Zgodba punčke

Moji punčki iz cunj je ime LELANI in je novodobna princesa, ki se malce upira tradiciji, ampak želi živeti po svoje in po lastnih pravilih, zato ima roza lase in tatuje. Zelo rada pleše balet, saj se z baletom izraža. Njena krona je iz perlic, ker so bili njeni predniki vladarji morja in to je tudi njen stik z dediščino.

Izjava ustvarjalke / ustvarjalca

Prvič sem izdelovala punčko iz cunj, ja in bil je kar izziv. Kljub temu, da sem se lotila že marsikaterega DIY izziva, je bil ta kar zaloga. Vse skupaj mi je vzelo 6 ur, največji izziv je bil začeti. Kaj narediti prvo, ali si upam kar začeti, kako bo punčka izgledala kot celota. Najbolj sem se ‘bala’ narediti lase, sploh si nisem predstavljala, kako se to naredi. Ampak z nekaj ogledu tutorialov na Youtube in Pinterestu, je šlo!


Ko sem začela, si vse zvizualizirala, je šlo vse precej gladko. Malce se je zataknilo pri oblačilu - vse sem že zašila, punčko oblekla, ampak mi je izgledalo preveč nedodelano. Tako da sem potem dvakrat spremenila koncept, zamenjala 3 stajlinge, 3. je bil zame in zanjo popoln.

Lelani
Donacija: 100 €

Že imam dom

Izberite svojo punčko in razveselite kar trikratno!
Z donacijo boste prejeli to čudovito punčko, rešili otroško življenje, razveselili ustvarjalko oz. ustvarjalca, ki je punčko izdelal-a, in osrečili nekoga, ki vam je blizu pri srcu. Ne pozabite, da lahko obdarite tudi sebe! :)

Ustvarjalka / ustvarjalec

Tjaša Kokalj Jerala

Vam je naš projekt všeč? Delite ga s prijatelji:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Podobne punčke iz cunj

Oglejte si še

Nič se ni našlo

Morda bi vas zanimalo tudi

To spletno mesto uporablja piškotke

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletnega mesta soglašate, da jih lahko uporabljamo. Več informacij.