Lenni Morgan

Punčka iz cunj

Lenni Morgan
Donacija: 100 €
Lenni Morgan

Danes se posloviva, ti greš levo, jaz grem desno, je rekla Lenni. Mogoče bom srečala kakšnega pravljičnega junaka, je rekla. Saj je Lenni prav ta punčka, ki ima zelo rada pravljice in pravljični svet. Kadar ima veliko časa, rada raziskuje, je prava mala radovednica. Zato je najbolj vesela, ko lahko posluša pravljice. Njena želja je, da ko bo velika, bo tudi sama pripovedovala pravljice otrokom. Lenni je pridna punčka in dobra prijateljica. Vedno pripravljena pomagati. Rada nosi lepa oblačila in živi z eno nogo v svetu pravljic in domišljije. Takrat se počuti svobodno in prijetno.

Izjava ustvarjalke / ustvarjalca

Končno se mi je izpolnila dolgoletna želja. Za UNICEF Slovenija sem izdelala punčko iz cunj, punčko, ki sem ji dala dušo in srce. Med nastajanjem sva se povezali, saj je iz dneva v dan bila bolj prikupna in izpopolnjena. Ne znam opisati, kako sem zadovoljna, da gre v svet in da bo tudi ona, med drugimi odličnimi punčkami, lahko izpolnila svoje poslanstvo. Hvala za zaupanje. Sem zelo vesela, da sem lahko en mali košček vaše zgodbe. Poklon.

Lenni Morgan
Donacija: 100 €

Že imam dom

Izberite svojo punčko in razveselite kar trikratno!
Z donacijo boste prejeli to čudovito punčko, rešili otroško življenje, razveselili ustvarjalko oz. ustvarjalca, ki je punčko izdelal-a, in osrečili nekoga, ki vam je blizu pri srcu. Ne pozabite, da lahko obdarite tudi sebe! :)

Ustvarjalka / ustvarjalec

Barbara Zonta

Vam je naš projekt všeč? Delite ga s prijatelji:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Podobne punčke iz cunj

Oglejte si še

Nič se ni našlo

Morda bi vas zanimalo tudi

To spletno mesto uporablja piškotke

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletnega mesta soglašate, da jih lahko uporabljamo. Več informacij.