Punčka iz cunj

Rozamunda
Donacija: 100 €
Rozamunda

Rozamunda se rada bosa sprehaja po cvetočih travnikih, nabira cvetlice in uživa v sončnih žarkih. Je zagovornica trditve, da brez klobuka ni outfita. Zelo je radovedna in brez dlake na jeziku povpraša ali pove, kar ji beži po glavi. Njeno mnenje je, da je vsaka duša na tem svetu posebna in enako pomembna. Ob večerih rada zapleše – sama ali s kakšnim dobrim soplesalcem.

Izjava ustvarjalke / ustvarjalca

Hvala še enkrat za povabilo k tej čudoviti akciji. Zelo sem uživala, veliko sem se naučila, predvsem pa sem izjemno vesela, da sem lahko s svojim znanjem in ljubeznijo pripomogla k tej dobrodelni akciji.

Rozamunda je resnično narejena z ljubeznijo, s predanostjo. Njeno krilo sem lastnoročno poslikala z “mojimi” najljubšimi tetoverskimi rožicami, klubuček je narejen iz majčke, ki jo nosim na sliki, vse ostalo pa je blago, ki sta mi ga obe babici dobrosrčno prispevali. 🤍
#giveadamn

Rozamunda
Donacija: 100 €

Že imam dom

Izberite svojo punčko in razveselite kar trikratno!
Z donacijo boste prejeli to čudovito punčko, rešili otroško življenje, razveselili ustvarjalko oz. ustvarjalca, ki je punčko izdelal-a, in osrečili nekoga, ki vam je blizu pri srcu. Ne pozabite, da lahko obdarite tudi sebe! :)

Ustvarjalka / ustvarjalec

Nika Mirt

Vam je naš projekt všeč? Delite ga s prijatelji:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Podobne punčke iz cunj

Oglejte si še

Nič se ni našlo

Morda bi vas zanimalo tudi

To spletno mesto uporablja piškotke

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletnega mesta soglašate, da jih lahko uporabljamo. Več informacij.