Punčka iz cunj

Vintioto
Donacija: 100 €
Vintioto

Zgodba punčke

Punčki sem dala tako ime zaradi svojega avatarja, ki sem ga pred leti narisala (ko sem naredila izpit za motor), in ga natisnila na majice. Vintioto je postala zelo priljubljena in je dobila mnogo obrazov – avatarjev mojih naročnic. Pooseblja punco, ki sledi svojim sanjam in ji nikoli ni dolgčas.
Zdaj je Vintioto dobila tudi svoje UNICEF-ovo telesce in verjamem, da bo prinesla veliko lepega otrokom, ki potrebujejo njeno pomoč.

Izjava ustvarjalke / ustvarjalca

Ker izdelujem oblačila po naročilu vsak dan, sem vzela Vintioto kot svojo stranko in ji z vso ljubeznijo sešila ta pomladanska oblačilca. Krilo je iz enake pletenine, kot sem pred tem iz nje naredila poročno obleko. Ker sem prepričanja, da je treba imeti v omari oblačila, ki jih imamo večkrat oblečena (po raziskavah imamo en kos oblečen v povprečju 6x, in to je iz trajnostnega vidika čisto premalokrat), in sem spada tudi oblačilo za poroko, sem ji zraven naredila čisto navadno majčko in s tem poročno krilo spremenila v vsakodnevni styling. Lasje so narejeni iz ostanka pletenine, ki sem ga razparala, da so nastali kodri. Eko :) Obrazek je našila moja hčerka Lucija, ki ji je to obdobje karantene pisano na kožo, ker lahko več časa posveti ustvarjanju. Druga hči Katarina je bila fotografinja, mož pa občinstvo :)


Punčka je v naš dom prinesla veliko veselja, upam, da bo to veselje širila naprej :)

Vintioto
Donacija: 100 €

Že imam dom

Izberite svojo punčko in razveselite kar trikratno!
Z donacijo boste prejeli to čudovito punčko, rešili otroško življenje, razveselili ustvarjalko oz. ustvarjalca, ki je punčko izdelal-a, in osrečili nekoga, ki vam je blizu pri srcu. Ne pozabite, da lahko obdarite tudi sebe! :)

Ustvarjalka / ustvarjalec

Tanja Uvera

Vam je naš projekt všeč? Delite ga s prijatelji:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Podobne punčke iz cunj

Oglejte si še

Nič se ni našlo

Morda bi vas zanimalo tudi

To spletno mesto uporablja piškotke

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletnega mesta soglašate, da jih lahko uporabljamo. Več informacij.