Punčka iz cunj

Vita
Donacija: 100 €
Vita

Zgodba punčke

Vita je punčka, ki si privošči malo razkošja v vsakodnevnem boju z dolgočasjem, slabo voljo, dominanco slabih in nepreverjenih informacij glede virusa. Želi si živeti drugačen svet.

Izjava ustvarjalke / ustvarjalca

Oblikovalka je pobrskala po stari omari, našla staro svilo z vzorcem “lurex-ovih” niti. Tkanina, nekoč del tekmovalne obleke za Miss Slovenije, je tako postala hlačni kombinezon, v katerem oblika telesa ni tako pomembna.


Vita je nekako izraz oblikovalkinega vsakdana z željo po pravem nasmehu. Sporočilo je povezano z uporabo odličnih, večinoma naravnih, a že uporabljenih materialov. Oblečeni v svilo, bombaž ali volno smo boljše volje skozi dan, kjerkoli. Naše boljše počutje je lahko prvi korak novega začetka.

Vita
Donacija: 100 €

Že imam dom

Izberite svojo punčko in razveselite kar trikratno!
Z donacijo boste prejeli to čudovito punčko, rešili otroško življenje, razveselili ustvarjalko oz. ustvarjalca, ki je punčko izdelal-a, in osrečili nekoga, ki vam je blizu pri srcu. Ne pozabite, da lahko obdarite tudi sebe! :)

Ustvarjalka / ustvarjalec

Tatjana Kalamar Morales - Tatikalamar

Vam je naš projekt všeč? Delite ga s prijatelji:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Podobne punčke iz cunj

Oglejte si še

Nič se ni našlo

Morda bi vas zanimalo tudi

To spletno mesto uporablja piškotke

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletnega mesta soglašate, da jih lahko uporabljamo. Več informacij.