Zarja Krivopetnica

Punčka iz cunj

Zarja Krivopetnica
Donacija: 100 €
Zarja Krivopetnica

Zgodba punčke

Zarja – krivopetnica podnevi pripoveduje zgodbe o prihodnosti, ponoči pa te varuje pred hudim. Iz doline Trente je odšla že davno, zdaj pa išče svoj nov dom, kjer bo lahko še naprej opravljala svoje poslanstvo. Krivopetnice, alpske vile, so živele v dolini Trente in pasle gamse. Imele so okrog obrnjena stopala. Čez dan so pohodnike usmerjale na pravo pot, ponoči pa so napovedovale prihodnost novo rojenim otrokom. Njih kralj je bil Zlatorog. Po spletu nesrečnih dogodkov so za vedno zapustile dolino Trente.

Izjava ustvarjalke / ustvarjalca

Ustvarjanje punčke iz cunj za UNICEF Slovenija je bil zabaven proces! Hvala za to priložnost! Vsak šiv, ki sem ga naredila, je dodal k osebnosti punčke, dokler ni dobila še novega obraza. Upam, da bo punčka risala nasmešek na obrazu vsak dan, tistemu, ki jo bo posvojil. Sestavljena je iz ostankov zimske in pomladanske kolekcije JKH in vključuje temeljne elemente koncepta nove sezone.

Zarja Krivopetnica
Donacija: 100 €

Že imam dom

Izberite svojo punčko in razveselite kar trikratno!
Z donacijo boste prejeli to čudovito punčko, rešili otroško življenje, razveselili ustvarjalko oz. ustvarjalca, ki je punčko izdelal-a, in osrečili nekoga, ki vam je blizu pri srcu. Ne pozabite, da lahko obdarite tudi sebe! :)

Ustvarjalka / ustvarjalec

Julia Kaja Hrovat - JKH

Vam je naš projekt všeč? Delite ga s prijatelji:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Podobne punčke iz cunj

Oglejte si še

Nič se ni našlo

Morda bi vas zanimalo tudi

To spletno mesto uporablja piškotke

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletnega mesta soglašate, da jih lahko uporabljamo. Več informacij.