Punčka iz cunj

Zarja
Donacija: 100 €
Zarja

Zarja je punca narave. Njena oblačila so narejena iz reciklirane čipke in lanenih rjuh iz babičine skrinje, ki jim je novo življenje vdahnila barva pridobljena iz rastlin. Lan so obarvali smrekovi storži, praprot, trsje, čipko pa octovec. Potisk blaga je narejen s storži. Obleka ni sešita, saj je namen, da ji novo kreacijo lahko ustvarite tudi vi, ko kose blaga uporabite na vam ljubi, edinstveni način. Pričeska je mehak oblak naravne volne, prameni pa narejeni z bezgom in čebulo. Cvetoči venček lahko odstranite in ga uporabite samostojno kot okras, da bo rokovanje s punčko prijetnejše.

Izjava ustvarjalke / ustvarjalca

Ustvarjanje me je popeljalo pred kar nekaj izzivov, ki sem jih sproti reševala in se ob tem počutila prav lepo in ustvarjalno. Poseben čar je delati nekaj dobrodelnega. Res želiš dati vse od sebe. Upam, da Zarja najde nov dom, otroci pa prepotrebne potrebščine za prijetno otroštvo.

Zarja
Donacija: 100 €

Že imam dom

Izberite svojo punčko in razveselite kar trikratno!
Z donacijo boste prejeli to čudovito punčko, rešili otroško življenje, razveselili ustvarjalko oz. ustvarjalca, ki je punčko izdelal-a, in osrečili nekoga, ki vam je blizu pri srcu. Ne pozabite, da lahko obdarite tudi sebe! :)

Ustvarjalka / ustvarjalec

Sonja Prosen

Vam je naš projekt všeč? Delite ga s prijatelji:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Podobne punčke iz cunj

Oglejte si še

Nič se ni našlo

Morda bi vas zanimalo tudi

To spletno mesto uporablja piškotke

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletnega mesta soglašate, da jih lahko uporabljamo. Več informacij.